Mitt navn er Tone Seppola, jeg kommer fra Finnsnes i Senja kommune og bor nå i Oslo. Da jeg var 17 år flyttet jeg til Singapore sammen med familien.
I Singapore begynte med keramikk og siden den gang har leire vært min store lidenskap!

I 2006 startet jeg babydesign.no som lager barneservise med navn. Etter 10 års drift med verksted og butikk på Sagene i Oslo, solgte jeg Babydesign som nå lever videre med ny eier. 
I dag lager jeg skulpturer og bruksgjenstander i steingods.  Produktene selges på Krane kunstgalleri i Tromsø og direkte fra meg. I årenes løp har jeg har jeg deltatt på ulike utstillinger og markeder. 

For meg er det å jobbe med leire en prosess og noe som foregår her og nå. Jeg har erfart at dersom fokus på resultatet blir for stort, forsvinner kreativiteten. Å jobbe med leire i eget tempo gir meg ro og påfyll av energi.

VIL DU LÆRE Å LAGE KERAMIKK?
Jeg har laget et digitalt keramikkurs som viser hvilket utstyr du trenger, grunnleggende teknikker, dekor og tørking. For å få tilgang til kurset kan du sende en mail til tone.seppola@gmail.com, så får du kurset tilsendt på mail. Nivået er nybegynner/litt erfaring. Kurset kan gjennomføres med lufttørkende leire så du trenger ikke keramikkovn. Onlinekurset koster kr. 450,-.